Technipelago AB
 • System Development

  Utveckling

  När vi utvecklar affärssystem gör vi det smart. Vi delar upp systemen i flera individuella moduler och låter varje modul leva sitt eget liv utan onödiga beroenden. Det gör att vi enkelt kan koppla ihop flera olika moduler och bygga ett komplett kundanpassat IT-system på kort tid.

 • Mobility

  Mobilitet

  Vi utvecklar mobila tjänster som skapar frihet och effektivitet. Antingen fristående appar eller appar integrerade med bakomliggande affärssystem. Vi hanterar hela processen från design och utveckling till test och drift. Några av våra appar finns tillgängliga på App Store och Google Play.

 • Products

  Produkter

  Vi utvecklar normalt skräddarsydda molntjänster åt våra kunder, men vi säljer även ett färdigt molnbaserat CRM-system med säljstöd, kampanjhantering, eventhantering och e-postmarknadsföring. Systemet är helt molnbaserat och enkelt att komma igång med.

 • Education

  Utbildningar

  Våra utvecklare håller då och då kurser i programmering och systemutveckling. Kurserna hålls i Stockholms skärgård vid fantastiska Djurönäset och ger inspiration för både hjärnan och själen. Se när nästa utbildningstillfälle är planerat, eller kontakta oss för en skräddarsydd utbildning.