Technipelago AB

Utbildningar och workshops

Vi erbjuder kurser i programmering och systemutveckling. Kurserna hålls i Stockholms skärgård vid fantastiska Djurönäset och ger inspiration för både hjärnan och själen.

Vi utbildar endast i teknologier som vi själva använder dagligen. Det gör att du som kursdeltagare får aktuell kunskap och erfarenheter från riktiga utvecklingsprojekt. Sådant som är svårt att läsa sig till i en bok.

Djurönäset är något så ovanligt som ett 4-stjärnigt superior konferenshotell mitt i Stockholms skärgård. Här finns alla tänkbara bekvämligheter för både konferens- och privatgäster, från små sällskap till riktigt stora. Djurönäset har 274 rum, möteslokaler för 2 till 450 personer, flera barer, vinotek, kök och restaurang med välrenommerade kockar, stort bastulandskap med inomhuspool, spabehandlingar, egen badstrand, vedbastu och sommarrestaurang nere vid bryggan. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 55 minuter med buss eller bil från centrala Stockholm. Läs mer om Djurönäset…

Djurönäset

Aktuella utbildningar

 • Grails

  Grails

  Time-to-market är en av de viktigaste faktorerna vid val av teknik för systemutveckling i allmänhet och webbsystem i synnerhet.
  Med webbramverket Grails bygger du en modern webbapplikation på rekordtid. Grails är baserat på Java och Spring Boot.
  På denna kurs lär du dig allt du behöver veta för att bli produktiv med webbutveckling i Grails.
  Du lär dig om controllers, services, entities, taglibs, i18n, interceptors, GORM, plugins, och mycket annat. Läs mer och boka »

 • Micronaut

  Micronaut

  Micronaut är ett modernt JVM-baserat ramverk för utveckling av modulära, enkelt testbara microservices.
  Micronaut utför dependency injection vid kompileringstillfället vilket bidrar till mycket snabb uppstartstid och reducerat minnesbehov.
  Micronaut gör det möjligt att utveckla non-blocking kod utan att behöva lära sig avancerade detaljer. Läs mer och boka »

 • Spring Boot

  Spring Boot

  Med Spring Boot skapar du snabbt och enkelt produktionsfärdiga system som “bara fungerar”.
  Spring Boot är ett ramverk baserat på Java/Spring och ett antal tredjeparts-ramverk som gör att du snabbt kan komma igång med minsta möjliga startsträcka.
  Med Spring Boot kan du utveckla allt från enkla kommandorads-applikationer till avancerade molntjänster. I denna kurs går vi igenom hur Spring Boot är uppbyggt och de vanligaste konfigurationerna. Läs mer och boka »

 • Spring Cloud

  Spring Cloud

  Spring Cloud tillhandahåller verktyg för utvecklare som gör det enkelt att snabbt bygga distribuerade system (t.ex. distributed configuration, service discovery, circuit breakers, intelligent routing, load balancing, control bus, one-time tokens, distributed sessions). Med Spring Cloud kan utvecklare snabbt utveckla tjänster och tillämpningar som implementerar dessa mönster. Spring Cloud bygger på Spring Boot samt komponenter som utvecklats av bl.a Netflix och LinkedIn.
  I denna kurs går vi bl.a. igenom Cloud Config, Eureka, Zuul, Spring Security OAuth2 och vi utvecklar ett distribuerat system uppbyggt av microservices. Läs mer och boka »